Fekete hivatkozás szöveg +36 30 4079 996

Víztisztítás

Komplett víztisztító szett

Komplett víztisztító szett gépházban

Tökéletes választás a házilag, egyéni kivitelezésben készülő vagy merevfalú, felállítható úszómedencék vízgépészeti kiépítéséhez. Az előszerelt gépházban különböző teljesítményű keringtető szivattyúval szerelt homokszűrős rendszerű vízgépészet van.

Telepítése rendkívül egyszerű és gyors. A minden igényt kielégítő rendszert mindenkinek ajánljuk, aki saját kivitelezésben szeretné medencéjét elkészíteni.

Előnyei:

  • nincs otthoni szerelés

  • professzionális anyagok felhasználásával készült

  • egyszerűen telepíthető
  • nem kell betonozott aknát készíteni
  • könnyen kezelhető
  • könnyen tisztántartható

Keringető szivattyúk

Columbia szivattyú

Nagy teljesítményű, csendes és megbízható szivattyú – még alacsony hőmérsékleten is – magán medencékhez. Rendelhető méretek: 1LE-3LE egy- vagy háromfázisú motorral. Könnyen szerelhető, jó minőségű csúszógyűrűvel és csapággyal. Könnyen nyitható hajfogó tetővel szerelt, a csatlakozási szabvány szerinti méretekben. A motor levehető a szivattyú vizes blokkjának megbontása nélkül. Áramlási értékek l/h-ban, 10 m emelőmagasságra vonatkoztatva.

Victoria Plus szivattyú

Robusztus kivitelő, újgenerációs, könnyen kezelhető tetőlezáró rendszerrel készült szivattyú, IP-55 motorvédelemmel. Zajszintje alacsony, köszönhetően a gumi rezgéscsillapítónak. Nagy űrtartalmú szennyfogó kosárral rendelkezik. A megadott áramlási értékek az 1/3 és 1/2 LE-s teljesítmény 8m emelőmagasságon, míg a 3/4 LE-s és feletti teljesítmény pedig 10m emelőmagasságon értendők.

Sena szivattyú

Újgenerációs szivattyúcsalád. Rendelhető méretek: egyfázisú motorok 1/3 LE – 1,25 LE-ig, háromfázisú motorok 3/4 LE – 1,25 LE-ig. IP-55 motorvédelemmel, GS műbizonylattal, „F” típusú szigeteléssel. A vízzel érintkező alkatrészek AISI-316 rozsdamentes acélból készültek. Ø 50 mm ragasztós csatlakozások. A megadott áramlási értékek az 1/3 LE-s teljesítményű szivattyúk esetén 6m emelőmagasságra, az 1/2 LE-s esetében 8m emelőmagasságra, és az ennél nagyobbaknál 10m emelőmagasságra vannak kiszámítva. 3 000rpm.

Homokszűrők

Fröccsöntött homokszűrők

Fröccsöntéssel készült, elefántcsont színben kapható homokszűrő. Tetején vagy oldalán multifunkciós szeleppel, nyomásmérő órával, leeresztőcsonkkal és légtelenítő szeleppel. A tartály alsó és felső részét műanyaghegesztéssel rögzítették egymáshoz. Max. szűrési sebesség: 50m3/h/m2. Max. üzemi nyomás: 2,5 kg/cm2.

 

Légfúvott homokszűrők

A szűrőtartály műanyag, légfúvási technológiával készült, hegesztés nélkül. A szűrőfedél rögzítése menetes, a nyomásmérő óra és a manuális légtelenítő szelep a fedélen található. A TOP szűrő a multifunkciós szelepet tartalmazza. Max. üzemi nyomás 2,5 kg/cm2 a Ø 380, Ø 430 és Ø 480 szűrőknél, a Ø 560 szűrőé pedig 2 kg/cm2. Elefántcsont színben készül.

Laminált homokszűrők

Aster szűrők

A szűrőtartály anyaga üvegszállal erősített poliészter. Szürke színű, alaplapja és fedele PP, az új tető csavarkötés nélkül. A berendezés nyomásmérővel és multifunkciós szeleppel felszerelt. Maximális üzemi nyomás: 2,5 kg/cm2. Szűrési teljesítmény 50m3/h/m2.

Szkimmer

A mindig tiszta úszómedence elengedhetetlen eleme a jól működő alapgépészeti vízforgató rendszer. Termékeinkkel az Ön medencéjének szépsége és tisztasága garantált. Az Ampron medencék a leghatásosabb homokszűrős rendszerrel kerülnek beépítésre, mert e rendszer segítségével tartható legtisztábban a medence. Megfelelő vízforgatás és kezelés esetén a medence vizének minősége akár 4-5 évig is használatra alkalmas maradhat.

széles választék, prémium minőség

Ajánlatkérés

NYITVA TARTÁS: 
Előzetes időpont egyeztetés alapján