Fekete hivatkozás szöveg +36 30 4079 996

Vegyszerek

Multifunkciós tabletták

200g-os kombinált tabletta, 10 funkcióval: fertőtlenítő, algaölő, baktériumölő, algásodásgátló, vírusírtó, gombaölő, pelyhesítő, pH-értékcsökkentő, stabilizáló, vízkőoldó. Nem éghető termék.

Klór

A triklór és a „multi-action” tablettákat nem éghető (non-comburent) változatban is gyártják. A nem éghető termékeknek – az éghető típussal ellentétben – sokkal alacsonyabb a veszélyességi foka a 379/2001 és a Seveso II érvényes normák szerint. Emiatt az anyagnak nincsenek raktározási korlátai!

Pelyhesítő vegyszer

Magas koncentrátumú, dupla hatású (szennyeződést koaguláló és pelyhesítő) tabletták, melyeket speciálisan arra terveztek, hogy homokszűrővel jobb szűrési hatásfokot lehessen elérni. A lassú feloldódással és szabályozott hatásával kíméletlenül elpusztítja a vízben lebegő részecskéket (fémes ionok, szerves anyagok, stb.). A fertőtlenítőszerek csökkentésével jelentős megtakarítást lehet elérni!

Algaölő vegyszer

Nem habzó, kettős hatású folyékony tisztító magán vagy közösségi melegvizes medencékhez. Megelőzi az algáosdást, továbbá közömbösíti a klór kellemetlen szagát a medencében. Klór vagy aktív oxigén segítségével tisztítja a vizet, miközben sem kellemetlen klórszag, sem szem- és bőrirritáció nem lép fel.

Aktív oxigén

Teljesen aktív oxigén alapú, kombinált termék az otthoni medencék tisztításához. Miközben klór használata nélkül fertőtlenít, az algától és zavarosságtól is mentesíti a vizet. Adagolható kézi vagy automatikus módon (utóbbi adagolószivattyún keresztül).

Téliesítő vegyszer

Meggátolja az algák és baktériumok megjelenését, fejlődését a vízben, továbbá meggátolja a víz rothadását, ezáltal megkönnyíti a tavaszi medencetisztítást. A termék nem habzik.

Zsíroldó vegyszerek

A medence peremén és oldalán lerakódó zsír- és szennyeződések eltávolítására kifejlesztett tisztítószer. A terméket úgy fejlesztették ki, hogyha véletlenül a medencébe ömlik, ne habosítsa fel a vizet.

széles választék, prémium minőség

Ajánlatkérés

NYITVA TARTÁS: 
Előzetes időpont egyeztetés alapján