Fekete hivatkozás szöveg +36 30 4079 996

optimális védelem

Rolós fedések

Az AMPRON lamellás medencefedése elérhető külső és rejtett verzióban is, utóbbi esetén a rolót a medenceformában kialakított rejtett takaróházban elhelyezett tekercselő szerkezet motorja hajtja. Behúzott állapotban elbírja egy normál ember testsúlyát is anélkül, hogy a víz alá süllyedne.

• Automatikusan megáll, ha akadályba ütközik
• Digitálisan és távirányítással is vezérelhető
• Lehetővé teszi a rejtett medencefedést
• Biztonsági fedésként működik
• Szolár lamellákkal is kérhető
• Teherbíró képessége magas

Roló pozíciók

Az AquaTop burkolat a redőnyök széles választékát kínálja.  Egyedi, személyre szabott biztonsági huzatot kínálunk Önnek!

színek

Többféle színben elérhető.

PVC- / POLYCARBONAT-LAMELlák

Az AquaTop automata medencetakaró biztonsági lamellák extrudált PVC vagy PC (polikarbonát) profilokból készülnek. A polikarbonát lécek nagyobb ütésállóságot kínálnak, így jégesőállóak és jobban ellenállnak az alacsonyabb és magasabb hőmérsékletnek ( -30/ + 120 °C). A környezetbarát és gazdaságos fűtési mód 4-8 °C-kal növelheti a medencevíz hőmérsékletét.

Magasminőségű rendszer

Kiváló minőségű AISI 316L rozsdamentes acél mechanizmus Kisfeszültségű 24 elektromos hajtás vagy hidraulikus motor Felhasználóbarát vezérlődoboz LCD interfésszel

Biztonság

Az AquaTop nagyobb biztonságot nyújt az egész család számára. A biztonság elérése végett zárat kell rögzíteni a fedél hátsó végéhez. Ez a zár lehet egyszerű kézi rendszer vagy teljesen automatikus TopLock készülék.

széles választék, prémium minőség

Ajánlatkérés

NYITVA TARTÁS: 
Előzetes időpont egyeztetés alapján