Fekete hivatkozás szöveg +36 30 4079 996

Polietilén medencék

Szupererős szerkezetű, egybe kiöntött HDPE medencetest, két lépcsővel és ülőpaddal (nincsenek hegesztési varratok, így gyenge pontja sincs a medencének). UV védett német alapanyag, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Betonozás nélkül egyszerűen szakember segítsége nélkül is telepíthető.

Technológia előnyei

20 év garancia a medencetestre

A medence telepítését elvégezheti Ön is a részletes telepítési útmutatónk alapján, vagy megrendelheti nálunk is ezt a szolgáltatást. Ha a telepítést nálunk rendeli meg, a kivitelezést regisztrált alvállalkozónk fogja lebonyolítani. Alvállalkozónk előzetes költségbecslést végez és előzetes árajánlatot küld, mely tartalmazza az anyag költségeket, munkadíjat, szállítási költségeket is és a tervezett vállalási határidőt. Ha az előzetes költségbecslést elfogadja, helyszíni felmérés után végleges árajánlatot kap.

A telepítési munkálatok 2 részből állnak,

1. Medence telepítés előkészítő munkák: gépi és kézi földmunkák (a kitermelt föld elszállítása nélkül), 5 cm vastag kavicságy készítése, 15 cm vastag aljzatbeton készítése acélhálóval.  
2. Medence telepítés befejező munkák: XPS szigetelés elhelyezése a medence alján és az oldalfalakon, medence beemelése, gépészeti berendezések összekötése a medencével és beüzemelés, CKT szárazbeton tömörítése.

Medencefedés telepítése külön helyszíni felmérést igényel, erről árajánlatot készítünk.

Lehetősége van megrendelni mindkét munkafázist egyben, vagy ha előkészítő munkálatok Ön is el tudja végezni, akkor a befejező munkálatokat is külön.   

20 év garancia a medencetestre ami azt jelenti hogy a medence megtartja vízzáróképességét

  • Teljesen homogén belső felület védelmet kínál az ozmózis ellen
  • Anyaga a legmagasabb minőségű HDPE MatrixPolymer
  • Ellenáll az extrém időjárási körülménykenek (-50 °C – +50 °C)

 

széles választék, prémium minőség

Ajánlatkérés

NYITVA TARTÁS: 
Előzetes időpont egyeztetés alapján