Fekete hivatkozás szöveg +36 30 4079 996

Medencéink

Egy minőségi kerti medence nemcsak a pihenést segíti, hanem egészségünk megőrzését is, hiszen sportolási lehetőséget kínál.  A Medence City széles, minden igényt kielégítő kínálatában találhatunk kompozit kerámia medencéket, üvegszálas medencéket, polipropilén medencéket, acélfalú medencéket és fóliás medencéket. Szakképzett kollégáink segítenek a vásárlók igényeinek és szokásainak maximálisan megfelelő medencetípus kiválasztásában, hogy ügyfeleink hosszú távon élvezhessék a saját medence által kínált kényelmet.

Kompozit kerámia medencék

A 9 rétegű üvegszálas Ceramic System technológiájú medenceépítésnek és a speciális szendvicsszerkezetnek köszönhetően nagy szilárdságú, gyönyörű brillant felületű, kimagaslóan hosszú élettartamú medencetípus. Rendkívül alacsony karbantartási és javítási költségek jellemzik, így biztosítva az Ön és családja számára a hosszú távú gondatlan használatot!

Üvegszálas Medencék

A műanyag medencék minőségi változata az üvegszál erősítésű poliészter medencék. Meghatározott méretekben, színekben és formákban érhetőek el, és kiemelkedő előnyük, hogy a standard felszereltségű medence tényleges üzembe helyezése nem tart tovább 1-2 napnál. A földmunkák elkezdésétől számítva mintegy 7-10 nap elteltével már élvezheti úszómedencéjét.

Polipropilén Medencék

A szkimmerrel felszerelt medencék akár egyedi méretre is elkészíthetők, és kiváló megoldást nyújtanak a víz tisztítására. Az ABS műanyagból készült praktikus leeresztő berendezés a szennyeződések eltávolítására szolgál a medencéből, valamint a medencetisztító csatlakoztatására is megoldást nyújt. Ilyen típusú medencéket QBIG BENEFIT és G1 BENEFIT változatban kínálunk.

polietilén Medencék

Szupererős szerkezetű, egybe kiöntött HDPE medencetest, két lépcsővel és ülőpaddal (nincsenek hegesztési varratok, így gyenge pontja sincs a medencének). UV védett német alapanyag, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Betonozás nélkül egyszerűen szakember segítsége nélkül is telepíthető.

Fóliás Medencék

A fóliával bélelt vasbeton medencék a szigeteléstechnológiák fejlődésével néhány évtizede jelentek meg a hazai piacon. Az egyszerűbb kivitelezhetőség és alacsonyabb árkategória hamar népszerűvé tette ezt a medencetípust. Előnye még, hogy a fóliaburkolat különösebb karbantartást nem igényel, néhány alapvető óvatossági szabály betartása mellett a hosszú élettartam garantált.

miért válassza a medence city kínálatát?

A modern, hatékony uszodatechnikai megoldásoknak köszönhetően rendkívül kedvező ár-érték aránnyal értékesítjük medencéinket, melyekre akár 20 éves garanciát is vállalunk! Amennyiben Ön is tervezi kerti medence vásárlását, kérje ingyenes árajánlatunkat, és kollégáink minden felmerülő kérdésben segítenek! Cégünk medencék tervezésével, értékesítésével és teljes körű építéssel foglalkozik, ezáltal komplett megoldást nyújtunk ügyfeleinknek. Célunk, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek a kínált termékekkel és szolgáltatásokkal. A siker érdekében kollégáinkat folyamatosan képezzük, hogy tökéletes megoldásokat tudjunk javasolni vásárlóinknak. Kerti medencéinket kitűnő minőségben készítjük el, hogy ügyfeleink évekig élvezni tudják őket.

Medence összehasonlító

széles választék, prémium minőség

Kapcsolat

NYITVA TARTÁS: 
Előzetes időpont egyeztetés alapján