Fekete hivatkozás szöveg +36 30 4079 996

exkluzív kiegészítők

Medencefedések

polikarbonát fedés

Miért fontos a medencefedés?

Ha fedetlen medencéje van a kertben, bizonyára számos megoldandó feladattal találkozik minden nap: hogyan védjem meg a medencémben lévő vizet a folyamatosan gyűlő szennyeződésektől? Hogyan tartsam melegen a vizet, amikor az éjszakai hőmérséklet lehűti? A víz minősége esőzések esetén mindig romlik. Hogyan akadályozhatom ezt meg?Fontos gyermekeim és a házi kedvencek biztonsága. Milyen módon védhetem meg őket a rájuk leselkedő veszélytől? Ön vásárolt egy medencét, mellyel egyik álmát, sőt családtagjainak is egyik álmát valósította meg. Azonban a biztonság és a karbantartás folyamatosan fellépő problémát jelentenek Önnek.

A Medence City professzionális medencefedései segítenek ezek a problémák megoldásában. A felsorolt kérdésekre egyetlen jó és hatékony megoldás létezik, egy medencefedés:
Biztonság – Nem kell többé fél szemmel a gyermekeit és háziállatait figyelnie, nehogy baleset érje őket a medence körül. A medencefedések számos biztonsági elemet tartalmaznak (modulrögzítés, gyerekbiztos ajtózár, stb.), melyek maximális védelmet biztosítanak!
Víz hőmérséklete – A különböző medencefedések a napenergiát használják az úszómedencék melegítéséhez, így extra energia felhasználása nélkül is meleg lehet a medencénk. Hosszabbítsa meg a nyári szezont egy kitűnő medencefedés segítségével!
Víztisztaság – Fárasztónak érzi naponta eltávolítani a medence vizébe került füvet, faleveleket és kisebb szennyeződéseket? A medence lefedésével ez a probléma azonnal megoldódik! A nagyobb szennyeződések eltűntetésével együtt az esővíz sem fogja felborítani az úszómedence ideális pH értéket, mellyel megspórolhatja a kémiai tisztítószerek használatát. A víz tiszta marad egy medencefedés segítségével!

A medencefedés előnyei összefoglalva

A fürdőzési szezon meghosszabbodik (tavasztól őszig), hiszen a fedés megtartja a nap sugarai által termelt hőt, melynek segítségével a víz melegítésére nem kell extra energiát és pénzt áldoznia.

Egyszerűsíti a medence karbantartását, tisztítását és vegyszeres tisztítását, hiszen a medence vize nincs kitéve közvetlenül a környezeti hatásoknak.

A téliesítés sem probléma többé, hiszen a medencefedés hasznosítja a téli nap sugarait is!

Biztonságot ad, védi a gyermekeit és a házi kedvenceket az indokolatlan balesetektől.

Biztonság, fenntarthatóság, kényelem – nálunk megtalálja a megfelelő medencefedést!

A legkülönbözőbb igényeknek megfelelően magas, középmagas és alacsony medencefedések választhatók medencéinkhez! Keressen minket bizalommal telefonon és e-mailben, vagy látogasson el üzletünkbe, ahol 500 m2-es bemutatótermünkben élőben is megtekintheti ajánlatunkat!

 

Alacsony fedés

olyan helyen előnyös, ahol a panorámát kell megőrizni

Középmagas fedés

ha a légiesebb fedés az Ön elvárása, akkor tökéletes választás. Kitűnő választás a vízben való játékhoz, fedett állapot esetén sem kell lemondani az úszás öröméről

Magas fedés

a legtágabb fedés, ha az a kívánsága, hogy a szabadtéri medence egy beltéri medence szinte minden funkciójával rendelkezzen, de a fedés mobilitása még további előnyt is jelentsen. A parton való pihenéshez is elegendő helyet biztosít.

Egyéb kiegészítők

opcionális tételként a legnagyobb szegmensbe zárható oldal tolóajtó vagy nyíló ajtó szerelhető és rendelhető

széles választék, prémium minőség

Ajánlatkérés

NYITVA TARTÁS: 
Előzetes időpont egyeztetés alapján