Fekete hivatkozás szöveg +36 30 4079 996

Kompozit kerámia medencék

9 rétegű üvegszálas ceramic system technológiájú medenceépítésnek és a szendvicsszerkezetnek köszönhetően nagy szilárdságú, gyönyörű brillant felületű, kimagaslóan hosszú élettartamú. Alacsony karbantartási és javítási költségek jellemzik termékeinket így biztosítva az Ön és családja számára a hosszú távú gondatlan használatot! Minden medence hidrosztatikus szeleppel van ellátva a medence legmélyebb pontjában ami védelmet nyújt a talajvíznyomás ellen.

Korfu
Wellness
Toscana
Ibiza
Rimini-6
Rimini-7
Rimini-8
Genova-70
Genova-90
Adria 75
Adria-100
Miami
Roma-65
Roma-90
Capri
Istria
Spa-62
Spa-92
Spa Minimal
Spa 250
Spa 220

Technológia előnyei

• betonozás nélkül telepíthető
• felülete UV stabil, időjárás és vegyszerálló
• a medence lépcsője kopásálló és csúszásgátló
• hőszigetelt és nagyon jó a hőtartó képességű
• az esetleges mechanikai sérülések utólag javíthatók
• tökéletes vízzáróság
• egyszerű és gyors telepítés
• nagy színválaszték

Medencék

Korfu

Az AMPRON medence kínálatunk legkisebb tagja. Kis helyigénye miatt ajánlott szűkös és keskeny helyekre egyaránt, illetve kisebb költségvetésű projektek megvalósításához is. A medence lépcsős része kényelmes ülő padként is szolgál. Ellenáramoltató beépítésével a medence kis mérete ellenére is alkalmas úszásra.

Méretek: 4,5 X 2,5 X 1,2

Wellness

Miért kötne kompromisszumot?

Egy SWIM-SPA Jakuzzi és medence egyben. A wellness medence tervezésekor az elsődleges szempont a funkció és a használhatóság volt. A nagy teljesítményű ellenáramoltatónak köszönhetően használja a medencét sportszerű úszásra vagy csak egyszerűen élvezze méretből adódó fürdőzés lehetőségét. Használja ki egy masszázskád lazító és pihentető szolgáltatásait, melyet egyszerre megkap, nem kell külön úszómedencére és masszázskádra költenie. Felszereltségtől függően a medence dupla körös homokszűrős víztisztítással van szerelve. A 24 befúvó idomnak kialakított helyen 3 fő egyidejű masszázsára van lehetőség.

Méretek: 5 X 2,5 x 1,3

Toscana

Kicsiben maximális

Egyszerű ovális formájával és a végén kialakított ülő-, pihenő részével a Toscana élménymedence egy többfunkciós célnak tökéletesen megfelelő ideális otthoni medencét biztosít. A kialakított ülőrészen akár 4 fő is kényelmesen elfér és élvezheti az opcióként beszerelhető levegő illetve víz masszázs- funkciókat. A tengerparti homokot utánzó 3D multicolor bézs szín medencét kiemeli környezetéből, hangulatossá teszi ovális formáját.

Méretek: 6 X 3 X 1,4

Ibiza

Igényes kialakítás

Egyenes vonalú letisztult forma, kicsi praktikus és csúszásmentes lépcsővel mégis a medence végénél kialakított ülőpad alkalmassá teszi 6db víz masszázs és 10 db levegő masszázs jet kialakítására mely kényeztető relaxálást nyújt az Ön részére.

Méretek: 6,5 X 3,5 X 1,5

Rimini 6

Letisztult egyszerű forma, mégis a medence lépcsős végénél kialakított ülőpad alkalmassá teszi wellnesszelére és pihenésre. Ajánljuk elsősorban szűk helyigényű kertekbe, belső terekbe, ellenáramoltató berendezés beépítésével kiválóan alkalmas úszásra, sportolásra. Méretéből adódóan alacsony fenntartási költségei vannak.

Méretek: 5,6 X 2,7 X 1,4

Rimini 7

Egyszerűen tökéletes

Letisztult egyszerű forma. Biztonságos csúszásmentes kialakítású lépcső teszi lehetővé a bejutást, a lépcső középső részén kialakított kényelmes ülőpad alkalmassá teszi 6db víz masszázs és 10 db levegő masszázs jet kialakítására mely kényeztető relaxálást nyújt az Ön részére.

Méretek: 7 X 3,5 X 1,5

Rimini 8

Egyszerűen nagyszerű

A Rimini medencecsalád legnagyobb tagja. Letisztult formavilág, méretéből fakadóan ideális választás családosok és a nagy tereket kedvelők számára. Biztonságos csúszásmentes kialakítású lépcső teszi lehetővé a bejutást, a lépcső középső részén kialakított kényelmes ülőpad alkalmassá teszi 6db víz masszázs és 10 db levegő masszázs jet kialakítására mely kényeztető relaxálást nyújt az Ön részére.

Méretek: 8 X 3,8 X 1,5

Genova 70

A kisgyermekes családokra is gondoltunk

Ideális választás családoknak wellnesst kedvelőknek. A medencét kifejezetten kisgyermekes családok és wellnesst kedvelők részére alakítottuk ki. A medence különböző vízmélysége lehetővé teszi, hogy gyermeke biztonságban pancsolhasson, mivel a medence belépő elején 90 cm, míg a hátsó rész úszásra, fürdőzésre alkalmas 150 cm mély. Élvezze az ergonomikusan kialakított fekvő pad kényelmét és relaxáljunk a 3 fő részére kényelmes ülő padon.

Méretek: 7 X 3,8 X 1,5

Genova 90

Kisgyermekes családok kedvence

Genova medencecsalád nagyobb változata, ideális választás családosok és a wellnesst kedvelőknek. Garantált kikapcsolódást nyújt az egész család számára. A medence különböző vízmélysége lehetővé teszi, hogy gyermeke biztonságban pancsolhasson, mivel a medence belépő elején 90 cm, míg a hátsó rész úszásra, fürdőzésre alkalmas 150 cm mély. Élvezze az ergonomikusan kialakított fekvő pad kényelmét és relaxáljunk a 3 fő részére kényelmes ülő padon.

Méretek: 9 X 3,8 X 1,5

Adria 75

A tiszta elegancia & relaxáció

Letisztult forma egyenes vonalak jellemzik a medencét, formájának köszönhetően optimális kihasználhatóságot tesz lehetővé kertben vagy akár beltéren egyaránt. Biztonságos csúszásmentes kialakítású lépcső teszi lehetővé a bejutást, a lépcső középső részén kialakított kényelmes ülőpad alkalmassá teszi 6 db víz masszázs és 10 db levegő masszázs jet kialakítására mely kényeztető relaxálást nyújt az Ön részére. Rozsdamentes acél kapaszkodó korláttal tegye biztonságosabbá a használatot.

Méretek: 7,5 X 3,75 X 1,5

Adria 100

Tiszta elegancia & relaxáció & maximális helykihasználás

Medencéink egyben készülő legnagyobb tagja. Letisztult forma egyenes vonalak jellemzik a medencét, formájának köszönhetően optimális kihasználhatóságot tesz lehetővé kertben vagy akár beltéren egyaránt. Biztonságos csúszásmentes kialakítású lépcső teszi lehetővé a bejutást, a lépcső középső részén kialakított kényelmes ülőpad alkalmassá teszi 6 db víz masszázs és 10 db levegő masszázs jet kialakítására mely kényeztető relaxálást nyújt az Ön részére. Rozsdamentes acél kapaszkodó korláttal tegye biztonságosabbá a használatot. A medencék legnagyobbika.

Méretek: 10 X 3,8 X 1,5

Miami

Klasszikus elegancia, egyenes vonalvezetés és maximális térkihasználás jellemzi ezt a medencénket, mely minimalista stílusának köszönhetően minden környezetben megállja a helyét. Nagy méretéből adódóan rendkívül impozáns megjelenést biztosít, ideális választás családok vagy a kifejezetten nagy térrel rendelkezők számára. A biztonságos belépést az egyenes vonalú, a medence teljes szélességében futó, csúszásmentes lépcsősor biztosítja, mely széles kialakításának köszönhetően kényelmes ülőpadként is szolgál. Kiegészítő elemként választható hozzá ellenáramoltató berendezés, amivel fokozhatjuk az aktív kikapcsolódás élményét.

Méretek: 10 X 3,8 X 1,5

Róma 65

A klasszikus és elegáns

Egy klasszikus megunhatatlan forma mely letisztultságával és egyéniségével minden környezetben meg álja a helyét. A római lépcsős kialakítás a klasszikus medenceformát kínálja kompromisszumok nélkül. Tiszta egyenes vonalak és nagy ívű lekerekítések teszik egyedivé. A nagy kopásállóságú és biztonságos nagyméretű lépcsős elem csúszásmentes felületével kényelmes bejutást tesz lehetővé. Szerelje fel medencéjét a lépcsőknél elhelyezett masszázs elemekkel és élvezze a kényeztető felüdülést

Méretek: 6,5 X 3,5 X 1,5

Róma 90

Klasszikus forma, elegáns vonalvezetés, időtálló terek

Egy klasszikus megunhatatlan forma mely letisztultságával és egyéniségével minden környezetben meg álja a helyét. A római lépcsős kialakítás a klasszikus medenceformát kínálja kompromisszumok nélkül. Tiszta egyenes vonalak és nagy ívű lekerekítések teszik egyedivé. A nagy kopásállósági és biztonságos nagyméretű lépcsős elem csúszásmentes felületével kényelmes bejutást tesz lehetővé. Nagy méretéből adódóan ajánljuk családoknak és nagy térrel rendelkezőknek.

Méretek: 9 X 3,75 X 1,5

Capri

Az egyenes vonalakat kedvelő családok ideális választása. Ötvözi a modern formákat a gyermekes családok és relaxálást kedvelők igényeivel. A medence különböző vízmélysége lehetővé teszi, hogy gyermeke biztonságban pancsolhasson miközben Ön kikapcsolódik.

Méretek: 8 X 3,8 X 1,5

Istria

A tökéletes választás azoknak, akik a napi relaxálás mellett egy kis mozgásra is vágynak. Az úszófolyosó optimálisan lefedi a vízben sportolni vágyók igényet. Lépcsőkialakításának köszönhetően ideális helykihasználtságot tesz lehetővé. Az úszócsatorna optimálisan lefedi a széles körű célcsoport legkülönbözőbb igényeit.

Méretek: 11 X 3 X 1,5

Spa 62

2 AZ 1-BEN – Kompromisszumok nélkül

Egy tökéletes választás azoknak akik a fürdőzés mellett napi relaxálásra és kikapcsolódásra vágynak. Jaccussi és medence egyben. Élvezze a masszázs medencék által nyújtotta minden kényelemet és úszómedencék előnyeit. A teljesen külön választott két vízgépészeti rendszerrel szerelt medencében különböző víz hőmérsékletet tarthat. Használja a masszázs medencét 32-36 c fokon és a medencét a fürdőzéshez kellemes 27-28 c fokon. A masszázs medencét gazdaságosan üzemeltetheti akár egész évben elkülönítve a medence tértől így medencéjét az év 12 hónapjában használhatja.

Méretek: 6,2 X 3,75 X 1,5

Spa 90

2 AZ 1-BEN – Kompromisszumok nélkül

Egy tökéletes választás azoknak akik a fürdőzés mellett napi relaxálásra és kikapcsolódásra vágynak. Jaccussi és medence egyben. Élvezze a masszázs medencék által nyújtotta minden kényelemet és úszómedencék előnyeit. A teljesen külön választott két vízgépészeti rendszerrel szerelt medencében különböző víz hőmérsékletet tarthat. Használja a masszázs medencét 32-36 c fokon és a medencét a fürdőzéshez kellemes 27-28 c fokon. A masszázs medencét gazdaságosan üzemeltetheti akár egész évben elkülönítve a medence tértől így medencéjét az év 12 hónapjában használhatja.

Méretek: 9,2 X 3,75 X 1,5

Spa minimal

Letisztult és egyedi forma. Jakuzzi és medence egyben – tökéletes választás a fürdőzés mellett a relaxálásra és kikapcsolódásra egyaránt vágyóknak. A masszázsmedencék által nyújtott kényelem és az úszás egyaránt élvezhető. A teljesen külön választott, két vízgépészeti rendszerrel felszerelt medencében eltérő a víz hőmérséklete. A jakuzzit 32-36 C fokon, a medence a fürdőzéshez kellemes 27-28 C fokon használható egy időben. A szögletes masszázs-medencét gazdaságosan üzemeltetheti akár egész évben elkülönítve a medence tértől.

Méretek: 10 X 3,8 X 1,5

Spa 250

A Spa medence szögletes dizájnja bármely környezethez elegánsan illeszkedik, kültéren és beltéren egyaránt. Ez a medence ideális választás a wellness és relaxálás kedvelőinek. A masszázsmedencében 4 személy kényelmesen elfér, a teljes ellazulásról pedig levegő és víz masszás jetek gondoskodnak.

Méretek: 2,53 X 2,28 X 0,9

Spa 220

A Spa jakuzziban eltöltött idő igazi feltöltődést nyújt a kikapcsolódásra vágyóknak. A 4 személyre tervezett medence beltéren és kültéren is telepíthető, így a wellness élmény megtapasztalása lehetővé válik az otthon kényelméből.

Méretek: 2,24 X 2,24 X 1

széles választék, prémium minőség

Ajánlatkérés

NYITVA TARTÁS: 
Előzetes időpont egyeztetés alapján