Víztisztítás

Komplett víztisztító szett

Komplett víztisztító szett gépházban

Tökéletes választás a házilag egyéni kivitelezésben készülő vagy merev falu felállítható úszómedencék víz gépészeti kiépítéséhez. Az előre szerelt gépházban különböző teljesítményű keringtető szivattyúval szerelt homokszűrős rendszerű víz gépészet van.
Telepítése rendkívül egyszerű és gyors. A minden igényt kielégítő rendszert ajánljuk mindenkinek aki saját kivitelezésben szeretné medencéjét elkészíteni.

Előnyei:

  • nincs otthoni szerelés
  • professzionális anyagok felhasználásával készűlt
  • egyszerű telepítés
  • nem kell betonozott aknát készíteni
  • könnyen kezelhető
  • könnyen tisztántartható

Keringtető szivattyúk

Columbia szivattyú

Nagy teljesítményű szivattyú magán medencékhez, csendes és megbízható működésű alacsony hőmérsékleten is. Rendelhető méretek: 1LE-3LE, egy,- vagy háromfázisú motorral. Könnyen szerelhető, jó minőségű csúszógyűrűvel és csapággyal. Könnyen nyitható hajfogó tető. A csatlakozásai szabvány szerinti méretekben. A motor levehető a szivattyú vizes blokkjának megbontása nélkül. Áramlási értékek l/h-ban, 10 m emelőmagasságra vonatkoztatva.

Victoria Plus szivattyú

Robusztus kivitelű, új generációs könnyen kezelhető tető lezáró rendszer. Zajszintje alacsony a gumi rezgéscsillapítóknak köszönhetően. IP-55 motorvédelemmel. Nagy űrtartalmú szennyfogó kosár. A megadott áramlási értékek az 1/3 és 1/2 LE-s teljesítmény esetén 8m emelőmagasságon, a 3/4 LE-s, és a feletti teljesítmény esetén pedig 10m emelőmagasságon értendők.

Sena szivattyú

Új generációs szivattyúcsalád. Egyfázisú motorok 1/3 LE – 1,25 LE-ig és háromfázisú motorok 3/4 LE – 1,25 LE-ig. GS műbizonylattal. IP-55 motorvédelemmel, „F” típusú szigeteléssel. A vízzel érintkező alkatrészek AISI-316 rozsdamentes acélból készültek. Ø 50 mm ragasztós csatlakozások. A megadott áramlási értékek az 1/3 LE-s teljesítményű szivattyúk esetén 6m emelőmagasságra, az 1/2 LE-s esetében 8m emelőmagasságra, és az ennél nagyobbaknál 10m emelőmagasságra vannak kiszámítva. 3.000 rpm.

Homokszűrők

Fröccsöntött homokszűrők

Fröccsöntéssel készült, elefántcsont színben. Tetején vagy oldalán multifunkciós szeleppel, nyomásmérő órával, leeresztőcsonkkal és légtelenítő szeleppel. A tartály alsó és felső részét műanyaghegesztéssel rögzítették egymáshoz.
Max. szűrési sebesség 50m3/h/m2.
Max. üzemi nyomás: 2,5 kg/cm2.

Légfúvott homokszűrők

A szűrőtartály műanyag, légfúvási technológiával készült, hegesztés nélkül. A szűrőfedél rögzítése menetes. A nyomásmérő óra és a manuális légtelenítő szelep a fedélen található. A TOP szűrő a multifunkciós szelepet tartalmazza. Max. üzemi nyomás 2,5 kg/cm2 a Ø 380, Ø 430 és Ø 480 szűrőknél, a Ø 560 szűrőé pedig 2 kg/cm2. Elefántcsont színben készül.

Laminált homokszűrő

Aster szűrők
A szűrőtartály anyaga üvegszállal erősített poliészter. Szürke színű, alaplapja és fedele PP, az új tető csavarkötés nélkül. A berendezés nyomásmérővel és multifunkciós szeleppel felszerelt. Maximális üzemi nyomás: 2,5 kg/cm2. Szűrési teljesítmény 50m3/h/m2.

Skimmer

A mindig tiszta úszómedence elengedhetetlen eleme a jól működő alapgépészeti vízforgató rendszer. Termékünkel az Ön medencéjének szépsége és tisztasága garantált. Az ampron medencék a leghatásosabb homokszűrős rendszerrel kerülnek beépítésre, mert e rendszer segítségével tartható legtisztábban a medence. Megfelelő vízforgatás és kezelés esetén a medence vizének minősége akár 4-5 évig is használatra alkalmas maradhat.