Vegyszerek

Multifunkciós tabletták

Új 200 g-os kombinált tabletta, a következő 10 funkcióval: fertőtlenítő, algaölő, baktériumölő, algásodás gátló, vírusirtó, gombaölő, pelyhesítő, pH-értékcsökkentő, stabilizáló, vízkőoldó.(Nem éghető).

Klór

A triklór és a „multi-action” tablettákat nem éghető (non-comburent) változatban is gyártják. A nem éghető termékeknek az éghető típussal ellentétben sokkal alacsonyabb a veszélyességi foka a 379/2001 és a Seveso II érvényes normák szerint. Emiatt az anyagnak nincsenek raktározási korlátai.

Pelyhesítő

Új! Magas koncentrátumú, dupla hatású (szennyeződést koaguláló és pelyhesítő) tabletták. Speciálisan arra tervezték, hogy a homokszűrővel jobb szűrési hatásfokot lehessen elérni. A lassú feloldódással és szabályozott hatásával kíméletlenül elpusztítja a vízben lebegő részecskéket (fémes ionok, szerves anyagok, stb.). A fertőtlenítőszerek csökkentésével jelentős megtakarítást lehet elérni.

Algaölő

Nem habzó kettős hatású folyékony tisztító magán vagy közösségi meleg vizes medencékhez. Megelőzi az algásodást, és közömbösíti a klór kellemetlen szagát a medencében. Klór vagy aktív oxigén segítségével tisztítja a vizet, miközben nincs kellemetlen klórszag és szem irritáció.

Aktív oxigén

Teljesen aktív oxigén alapú, kombinált termék az otthoni medencék tisztításához. Miközben klór használata nélkül fertőtlenít az algától és zavarosságtól is mentesíti a vizet. Adagolható kézi vagy automatikus módon, utóbbi az adagoló szivattyún keresztül.

Téliesítő vegyszer

Meggátolja az algák és baktériumok fejlődését a vízben. Meggátolja a víz rothadását. Nem habzik, megkönnyíti a tavaszi medencetisztítást.

Zsíroldók

A medence peremén és oldalán lerakódó zsír és a szennyeződés eltávolítására kifejlesztett tisztítószer. A terméket úgy fejlesztették ki, hogy ha véletlenül a medencébe ömlik, ne habosítsa fel a vizet.