Standard Medence Fedések

ATLAS (alacsony fedés)

MINERVA (alacsony fedés)

APOLLO (középmagas fedés)

AURORA (magas fedés)

ATHENA (magas fedés)

DIANA (magas fedés)

Prémium Medence Fedések

VESTA (alacsony fedés)

VÉNUS/HÉRA (alacsony fedés)

FORTUNA (magas fedés)

OMEGA (magas fedés)

Medencefedés – Miért is?

Ha Önnek fedetlen medencéje van a kertjében, bizonyára számos megoldandó feladattal találkozik nap mint nap:
• Hogyan védjem meg a medencémben lévő vizet a folyamatosan gyűlő szennyeződésektől?
• Hogyan tartsam melegen a vizet, amikor az éjszakai hőmérséklet lehűti?
• A víz minősége esőzések esetén mindig romlik. Hogyan akadályozhatom ezt meg?
• Fontos gyermekeim és a házi kedvencek biztonsága. Milyen módon védhetem meg őket a rájuk leselkedő veszélytől?
Ön vásárolt egy medencét, mellyel egyik álmát, sőt családtagjainak is egyik álmát valósította meg. Azonban a biztonság és a karbantartás folyamatosan fellépő problémát jelentenek Önnek.

Mi segítünk abban, hogy ezeket a problémákat egyetlen termékkel – a MEDENCEFEDÉSSEL – megszűntesse. A felsorolt kérdésekre egyetlen jó és effektív megoldás létezik:
Biztonság – Önnek nem kell többé fél szemmel a gyermekeit és a háziállatait figyelnie, nehogy baleset érje őket a medencénél. A medencefedés-rendszerek számos biztonsági elemet tartalmaznak (modulrögzítés, gyerekbiztos ajtózár, stb.), melyek maximális védelmet biztosítanak.
Víz hőmérséklete – A medencefedés-rendszerek a napenergiát használják arra, hogy úszómedencéjének hőmérsékletét külön energia felhasználása nélkül felmelegítsék. Hosszabbítsa meg a nyári szezont egy jól megválasztott medence-fedéssel!
Víztisztaság – Fárasztónak érzi nap mint nap eltávolítani a medence vizéből a belekerült füvet, faleveleket stb.? A medence lefedésével ez a probléma azonnal megoldódik. A nagyobb szennyeződések eltűnésével együtt az esővíz sem fogja megváltoztatni az úszómedence vizének PH értéket, mellyel megspórolhatja a kémiai tisztítószerek használatát. A víz tiszta marad.

A medencefedés előnyei összefoglalva:

  • A fürdőzési szezon meghosszabbodik: már kora tavasszal elkezdődik és késő őszig tart.
  • Megtartja a nap sugarai által termelt hőt, melynek segítségével a víz melegítésére nem kell pénzt és energiát áldoznia.
  • Egyszerűsíti a medence karbantartását, tisztítását és vegyszerezését, hiszen a medence vize nincs kitéve a közvetlen környezeti hatásoknak.
  • A téliesítés sem probléma többé – a medencefedés hasznosítja a téli nap sugarait is.
  • Biztonságot ad, védi gyermekeit és a házi kedvenceket az indokolatlan balesetektől.

Miből készül a medencefedés?

A medencefedés fő strukturális eleme a speciális magas minőségű alumínium ötvözet. A tartószerkezet eloxálással, festéssel vagy fa mintázatú dekorral felületkezelt. Ezt az anyagot használjuk a teljes medencefedés-rendszerhez, mint teherhordó részek, kanyarok és struktúra.
A tartóelemek közé helyezett anyag üreges polikarbonát vagy organikus üveg. Mindkét anyagtípus solarpanelként is szolgál, hozzájárulva a víz hőmérsékletének növeléséhez akár átlagban 8 °C-al is.

Medencefedés-típusok – Biztonság, fenntarthatóság, kényelem! Nálunk megtalálja a megfelelőt!

Biztonság – a medencefedés megvédi a medencetestet a külső környezeti behatásoktól, védelmet nyújt az engedély nélküli medencehasználat ellen, valamint segít megelőzni a baleseteket kisgyerekek, vagy házi kedvencek tekintetében.
Fenntarthatóság – a polikarbonát fedés csökkenti a medencevíz párolgását, akár 80%-kal az energiafelhasználást, 60%-kal a vegyszerfelhasználást és redukálja a vízfelhasználást is.
Kényelem – a polikarbonát fedés csökkenti a víz szennyeződését, több hónappal meghosszabbítja a fürdési szezont és a medencefedés jobb helységklímát biztosít.

A különböző igényeknek megfelelően magas, középmagas és alacsony fedések érhetők el medencéinkhez

  • alacsony fedés – olyan helyen előnyös, ahol a panorámát kell megőrizni
  • középmagas fedés – ha a légiesebb fedés az Ön elvárása, akkor ez a megoldás a tökéletes választás; ez a megoldás a vízben való játékhoz, fedett állapot esetén sem kell lemondani az úszás öröméről
  • magas fedés – a legtágabb fedés, ha az a kívánsága, hogy szabadtéri medence egy beltéri medence szinte minden funkciójával rendelkezzen, de a fedés mobilitása még további előnyt is jelentsen, akkor a magas fedés a megfelelő megoldás, valamint a parton való pihenéshez is elegendő helyet biztosít.
  • Egyéb kiegészítők – Opcionális tételként a legnagyobb szegmensbe zárható oldal tolóajtó vagy nyíló ajtó szerelhető és rendelhető

Hívjon bennünket, írjon nekünk, vagy látogasson el üzletünkbe, ahol 500 m²-es bemutatótermünkben élőben is megtekintheti ajánlatunkat!

Medence City – Uszodatechnikában minden egy helyen!

Cím:
MEDENCE CITY
Budaörs, Építők útja 2-4.
Telefonszám: 36 30 4079 996
E-mail: info@medencecity.hu

2017.12.18-tól 2018.01.20-ig

NYITVA TARTÁS:
Előzetes telefonos egyeztetés alapján:
+36 30 237 0874