Medencefedés kínálatunk

Smart medencefedések

Klasik

Dallas

Imperial medencefedés

Casablanca Infinity

Power medencefedés

Casablanca

Medencefedés – Miért is?

Ha Önnek fedetlen medencéje van a kertjében, bizonyára számos megoldandó feladattal találkozik nap mint nap:
• Hogyan védjem meg a medencémben lévő vizet a folyamatosan gyűlő szennyeződésektől?
• Hogyan tartsam melegen a vizet, amikor az éjszakai hőmérséklet lehűti?
• A víz minősége esőzések esetén mindig romlik. Hogyan akadályozhatom ezt meg?
• Fontos gyermekeim és a házi kedvencek biztonsága. Milyen módon védhetem meg őket a rájuk leselkedő veszélytől?
Ön vásárolt egy medencét, mellyel egyik álmát, sőt családtagjainak is egyik álmát valósította meg. Azonban a biztonság és a karbantartás folyamatosan fellépő problémát jelentenek Önnek.

Mi segítünk abban, hogy ezeket a problémákat egyetlen termékkel – a MEDENCEFEDÉSSEL – megszűntesse. A felsorolt kérdésekre egyetlen jó és effektív megoldás létezik:
Biztonság – Önnek nem kell többé fél szemmel a gyermekeit és a háziállatait figyelnie, nehogy baleset érje őket a medencénél. A medencefedés-rendszerek számos biztonsági elemet tartalmaznak (modulrögzítés, gyerekbiztos ajtózár, stb.), melyek maximális védelmet biztosítanak.
Víz hőmérséklete – A medencefedés-rendszerek a napenergiát használják arra, hogy úszómedencéjének hőmérsékletét külön energia felhasználása nélkül felmelegítsék. Hosszabbítsa meg a nyári szezont egy jól megválasztott medence-fedéssel!
Víztisztaság – Fárasztónak érzi nap mint nap eltávolítani a medence vizéből a belekerült füvet, faleveleket stb.? A medence lefedésével ez a probléma azonnal megoldódik. A nagyobb szennyeződések eltűnésével együtt az esővíz sem fogja megváltoztatni az úszómedence vizének PH értéket, mellyel megspórolhatja a kémiai tisztítószerek használatát. A víz tiszta marad.

A medencefedés előnyei összefoglalva:

  • A fürdőzési szezon meghosszabbodik: már kora tavasszal elkezdődik és késő őszig tart.
  • Megtartja a nap sugarai által termelt hőt, melynek segítségével a víz melegítésére nem kell pénzt és energiát áldoznia.
  • Egyszerűsíti a medence karbantartását, tisztítását és vegyszerezését, hiszen a medence vize nincs kitéve a közvetlen környezeti hatásoknak.
  • A téliesítés sem probléma többé – a medencefedés hasznosítja a téli nap sugarait is.
  • Biztonságot ad, védi gyermekeit és a házi kedvenceket az indokolatlan balesetektől.

Miből készül a medencefedés?

A medencefedés fő strukturális eleme a speciális magas minőségű alumínium ötvözet. A tartószerkezet eloxálással, festéssel vagy fa mintázatú dekorral felületkezelt. Ezt az anyagot használjuk a teljes medencefedés-rendszerhez, mint teherhordó részek, kanyarok és struktúra.
A tartóelemek közé helyezett anyag üreges polikarbonát vagy organikus üveg. Mindkét anyagtípus solarpanelként is szolgál, hozzájárulva a víz hőmérsékletének növeléséhez akár átlagban 8 °C-al is.

Medencefedés-típusok – Nálunk megtalálja a megfelelőt

Az Ön medencéje számos módon kerülhet lefedésre. Válassza ki az Önnek leginkább tetsző megoldást. A választásnál vegye figyelembe a következő tényezőket: legyen kényelmes, biztonságos és többfunkciós a medencefedés.
A „Smart medencefedések” csoportba tartozó termékeink a legkedveltebb modellek, nem véletlenül. A Klasik és Dallas modellek klasszikus kialakításuknak köszönhetően minden kert- és épülettípushoz illeszkednek egy nagyon kedvező ár-érték arány mellet.
A Casablanca Infinity modell az „Imperial medencefedéshez” tartozik. Mi teszi ezt a medencefedést ilyen méltóságteljessé? A titok a luxusmegjelenésben rejlik. Tekintse meg képgalériánkat és hagyja meggyőzni magát!
Power medencefedésünk” az igazi erőt testesíti meg. A Casablanca modell kialakítása karakterisztikus, erőt sugárzó. A részletekért kattintson tovább.
Medencefedés-modelljeink minden igényt kielégítenek. Választékunkban szerepelnek alacsony méretű (55 cm-től), és magas termékek is. Az alacsony medencefedést azoknak a medence-tulajdonosoknak ajánljuk, akik visszafogott, rejtett fedésre vágynak. A hatás fokozható, ha a tartószerkezet színéül ún. fadekor applikációt választunk. A magas kialakítású medencefedések legnagyobb előnye az, hogy többféle funkciót is betölthetnek: a fedési feladatok ellátásán túl a medence és annak közvetlen környezete a család saját relaxációs tere lehet akár hűvösebb időben is.
Hívjon bennünket, írjon nekünk, vagy látogasson el üzletünkbe, ahol 500 m²-es bemutatótermünkben élőben is megtekintheti ajánlatunkat!

Medence City – Uszodatechnikában minden egy helyen!

Cím:
MEDENCE CITY
Budaörs, Építők útja 2-4.
Telefonszám: 36 30 4079 996
E-mail: info@medencecity.hu

2017.12.18-tól 2018.01.20-ig

NYITVA TARTÁS:
Előzetes telefonos egyeztetés alapján:
+36 30 237 0874